Over ons

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder…

Exonero Consulting is een dynamisch administratie- en belastingadviesbureau, operationeel in Bergen op Zoom en omgeving. Bij ons wordt de focus gelegd op het zo veel mogelijk automatiseren van de administratie en/of boekhouding van de ondernemer. Hierbij wordt er efficiënt gebruik gemaakt van automatische koppelingen met o.a. webwinkels, betaalproviders, facturatie tools en banken. Het brein achter deze mechanisme zijn de softwares die worden geraadpleegd, met name: Exact Online. Hiermee wordt de administratie van de ondernemers zodanig ingericht, dat zelfontwikkeling een streven op zich wordt. Wilt u weten hoe dit gerealiseerd wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Binnen onze dienstverlening wordt de administratie voor het MKB, ZZP’ers en startende ondernemers verzorgd. Hoe cliché het ook mag klinken; bij ons staat uw onderneming centraal! Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke, maar ook directe communicatie, en het aangaan van duurzame relatie met de ondernemer. Mede dankzij de informele sfeer op ons kantoor voelen de ondernemers zich altijd op hun gemak! 

Al ruim 10 jaar wordt onze kennis en ervaring met ondernemers zoals u gedeeld. Wat ons dan ook vaak genoeg opvalt, vooral in deze hectische tijden, is dat ondernemers het al druk genoeg hebben met het ondernemen zelf, en dat dit vaak ten koste gaat van de kwaliteit van het onderhouden van de administratie. Echter, met Exonero Consulting aan uw zijde kan daar een meer een structuur ingebracht worden! Ons motto luidt dan ook als volgt: ‘’U onderneemt, en wij nemen al uw fiscale en financiële zorgen op ons.’’ Een goede administratie is immers het halve werk voor de toekomst, en logischerwijs zult u beseffen dat hoe meer u zich kunt focussen op uw onderneming, des te meer u zult genieten van het ondernemen!

Boekhouding voor échte ondernemers

Exonero Consulting zal altijd gereed staan om de ondernemer te ontzorgen en te ondersteunen. Opgevraagde informatie zal namens ons direct ter beschikking gesteld worden, zodat de ondernemer zich volledig kan focussen op de core business van zijn of haar bedrijf.

Robotic Accounting

We leven in een dynamische wereld, waarbij de markt zich enorm snel ontwikkelt. Het is dan ook van belang dat Exonero Consulting voorop loopt in de Robotic Accounting; een systematiek waarbij zoveel mogelijk administratieve taken volledig geautomatiseerd worden verricht. Dit stelt ons in staat om sneller, nauwkeuriger en efficiënter te werken om de veranderingen in de markt bij te houden, en sterker nog, deze veranderingen voorop te lopen!

Focus op wat er echt toe doet

Onze dienstverlening is veel meer dan enkel automatiseren van uw administratie. Doordat alle geroutineerde taken zo snel mogelijk worden geautomatiseerd, kan de focus volledig gelegd worden op advisering. Ofwel, als een gesprek met u wordt aangegaan, dan zal het al snel gaan over de slimme fiscale mogelijkheden en de financiële impact van groeiplannen voor uw onderneming, in plaats van ontbrekende bonnetjes.

Specialisten die de weg weten

Binnen Exonero Consulting wordt er gewerkt met een specialistisch team, dat bestaat uit professionals die gedegen opgeleid zijn en veel ervaring hebben in het bedrijfsleven. Zij weten de weg te kunnen vinden in deze complexe wereld van fiscaliteit, boekhouding en loonadministratie. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt er gewerkt met een vast contactpersoon: één aanspreekpunt die aan een half woord vaak al genoeg heeft.

Administratieve verwerking van de boekhouding

De verwerking van de administratie kan op vele manieren plaats vinden en kan eerder gezien worden als een samenspel tussen u en ons. Zo heeft u de keuze om de administratie (gedeeltelijk) zelf te verwerken of deze volledig aan ons uit te besteden. Het is maar net wat uw prioriteit is; de administratie (gedeeltelijk) zelf verwerken zal resulteren in een kostenbesparing, terwijl het volledig uitbesteden ervan u tijdsbesparing zal opleveren. Het is dan ook begrijpelijk dat u als starter aanvankelijk zelf wilt ervaren wat ondernemen is, en de financiële status van uw onderneming van dichtbij wilt volgen. Echter, wanneer u de administratie geheel aan ons zal uitbesteden, zal u dat u meer tijd en ruimte opleveren die naar eigen keuze vervuld kunnen worden.
generic
generic
generic

Vrij van je administratie…

Dus, zoekt u een boekhouder en/of een financiële adviseur, waar u uw administratie gedeeltelijk of volledig aan wilt uitbesteden? Dan bent u aan het juiste adres, want dankzij onze moderne en technische tools, gecombineerd met een vergaande automatisering, zult u niet alleen veel tijd, maar ook wat geld besparen op uw boekhouding. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld nooit meer uw bonnetjes te bewaren, gezien u deze rechtstreeks naar ons kunt versturen aan de hand van een app.

Exonero Consulting verschaft u op een begrijpelijke wijze helderheid en realtime inzicht in uw financiële situatie, en is persoonlijk betrokken bij de advisering indien nodig!

× Kunnen wij u helpen?